miercuri, 8 decembrie 2010

In Memoriam Patric Petre Marin

A murit Patric Petre Marin, actor și regizor. A jucat în piesa mea „Funcționarul Destinului” în 1992, rolul său de debut (Fred) alături de Dana Dembinski și Tomi Cristin, în regia lui regia Felix Alexa, scenografia Irina Solomon și Dragoș Buhagiar. Eram toți foarte tineri.

În ultima vreme, lucru pe care îl ignoram, era prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2. Patric Petre Marin și-a pierdut viața miercuri dimineața, într-un accident de mașină produs pe DN1, la Săftica, anunță TVR. Căsătorit cu actrița Dana Tapalagă, Patric Petre Marin lasa în urmă trei băieți, precizează televiziunea națională. A colaborat cu Teatrul Mic, unde a fost și director adjunct, cu Teatrul Bulandra, Teatrul Ion Creanga, TVR - Teatru și a jucat în cîteva filme. Regret dispariția unui actor talentat (inginer de formație, inițial) și a unui om vesel și spiritual.

4 comentarii:

  1. Domnule Gârbea, "Patric Petre Marin, și-a pierdut viața", va rog... virgula...

    RăspundețiȘtergere
  2. Disparitia domnului Patric Petre Marin lasa un mare gol in inimile noastre...E foarte trist ce s-a intamplat. Nu exista cuvinte care sa exprime regretul pentru asa o pierdere. Condoleante familiei.

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am cunoscut foarte bine, un om deosebit.Inainte de 1989, printre altele, pleca in turnee prin tara ,,SUSE,, cum ii placea lui sa spuna alaturi de actori si formatii de muzica, avea rolul de prezentator al acestor spectacole. A oprit si la noi acasa ...era alaturi de Mircea Baniciu , Mircea Vintila si formatia Rosu si Negru. Am pastrat de atunci fotografiile..Dumnezeu sa-l odihneasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. @simf

    Scuze, am luat cu copy si am redus textul, uitînd sa tai virgula de la pasajul intercalat.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog