sâmbătă, 9 aprilie 2011

Olé, Olé, Olé - un nou sit al ASB

Găsiți noul sit al ASB pe vechea adresă: www.asb.ro.
Membrii se pot loga și își pot complata profilul după dorință.

Atenție!!! Logarea și postarea în spațiul rezervat fiecărui membru sînt dreptul și datoria exclusive ale acestuia care poartă răspunderea absolută pentru exactitatea datelor. Pentru a evita orice posibile nemulțumiri, reproșuri, acuzații de inegalitate etc., staff-ul ASB nu va interveni în niciun fel și nu va cere/utiliza nicio parolă personală. Orice insistență asupra acestui aspect este inutilă.

Semnalați, vă rog, omisiuni, erori, membri ce nu mai sînt printre noi.

Situl ASB are link direct către blogul acesteia. Comentariile sînt libere sub rezerva semnării lor.

Mulțumiri deosebite domnului Radu Mătasă, creatorul acestui sit.
Mulțumiri doamnei Lucia Verona, administrator ani de zile al vechiului sit și prezență activă în cel nou.
Mulțumiri doamnelor Adriana Niculae și Gabriela Andrei pentru actualizări

Lucrăm la actualizare și îmbunătățire.

9 comentarii:

  1. scuze, ştiu că sînt omisiuni. Adaugam. Procedura de adaugare e mai complicata decit cea de corectare-stergere dar trebuie sa o facem. Va pun in blogroll la blogul ASB oricum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent! Arata modern si e usor de utilizat.

    Am incercat sa imi fac cont, dar imi spune ca adresa mea exista deja, incerc sa recuperez parola, dar am primit mail despre parola recuperata, dar de fapt fara parola. Deci nu ma pot loga pe site.

    De aceea am doua rugaminti: sa imi schimbe cineva adresa de web (acolo este cea veche, inactiva de ani de zile) cu http://mihu.moonfruit.com si sa imi scoata adresa de email de la lista scriitorilor sectiei de dramaturgie, din ratiuni de securitate/spam.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dan Mihu
    O sa incerc. Am si eu inca dificultati de utilizare. Am primit instructiuni dar apar mereu situatii noi

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dan Mihu şi Horia Gârbea
    Putem scoate complet adresele de e-mail din lista sectiei sau le putem lăsa doar vizual, dar fără link, ca protectie anti-spam.

    Eu mi-am făcut contul foarte usor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine nu m-a lăsat să șterg complet adresa lui Dan. Am băgat o adresa fictiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum, am vazut ca adresele din pagina de dramaturgie nu sunt active, deci nu e pericol prea mare de spam, dar cred ca e greu de scos cu totul pentru ca sunt legate de adresele de la profilul fiecaruia.
    Tot asa, pentru ca mi-am pus la profil data nasterii, ea apare acum de doua ori in calendar la luna martie.
    Inca ceva. Mi-am facut cont, am pus poza si niste informatii, dar daca dau click din pagina de dramaturgie, ajung la un profil fara poză, numai cu adresa de e-mail si site. Deci, sistemul mai trebuie puţin pus la punct.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Lucia
    Da, o să șterg una din date. Chestia cu profilul fără poză nu știu ce să zic. Dificultatea e că eu sînt foarte ocupat și efectiv nu am avut o oră să stau cu Radu Mătasa la PC sa ma invete direct si pina il intreb pe email, pina raspunde...

    RăspundețiȘtergere
  8. nu mai e de actualitate ceea ce se afla pe prima pagina a site-ului, adica: "De la clasici în viaţă la tineri din generaţia '90, peste o mie două sute de scriitori fac parte din Asociaţia Scriitorilor din Bucureşti, filiala din Capitală a Uniunii Scriitorilor din România". Aveti si douamiisti. Bine, chiar daca nu ii invitati nicaieri (nici, de pilda, la lecturi precum cea de zilele trecute), totusi, printr-o minune, iata ei exista...

    PS: in aceste sens ii anunt pe cei interesati ca isi pot crea singuri pagina (conform instructiunilor de pe site), chiar daca numele lor nu figureaza inca - va figura de indata ce-si vor face pagina (stiu sigur, pentru ca eu tocmai mi-am facut).

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog