marți, 10 decembrie 2013

Eveniment gigantic! Plagiatul mileniului sau coincidență?

Un articol postat ieri pe Divahair.ro mi-a fost băgat în ochi (în „oichi”, cum se spune în Gorj) de pagina de start a yahoo.com. A fost salutar că s-a întîmplat așa, altfel aș fi ignorat un fapt epocal despre care încă nu știu ce să cred: e un plagiat, o farsă ori are semnificații mult mai profunde. Iată deocamdată titlul care ne dă – doar el – frisoane (lipsa semnelor diacritice aprține sitului):
„Anda Adam o copiaza din nou pe Bianca Dragusanu”
Conținutul însă este mult mai interesant și efectiv bulversează mintea oricui:
Bianca Dragusanu si Anda Adam reusesc sa ne surprinda mereu prin multiplele puncte pe care le au in comun.
Acum cateva luni, Bianca Dragusanu si-a cumparat o pereche de incaltari sport pe care le-a aratat pe Facebook, iar acum a venit si randul Andei Adam. De Mos Nicolae, cantareata si-a cumparat exact acelasi model de incaltari. Anda Adam a postat si ea pe pagina personala de Facebook, la fel cum procedase si Bianca Dragusanu, o imagine cu noua sa achizitie, insotita de mesajul "La mine Mosu` a venit zburand...a avut aripi". Fanii sai nu au ramas indiferenti, postand numeroase comentarii de apreciere, cu privire la noua achizitie a vedetei”.

Cum să fi rămas fanii „indiferenți” la asemenea cataclism?
Surpriză de proporții, un articol tulburător, societatea românească e și ea profund marcată.

Ce s-ar fi întîmplat cu Terra dacă pantofii de sport ai celor două nu ar fi fost prezentați pe FB? Reacțiile la nivel planetar nu vor întîrzia. Așteptăm cu înfrigurare ca dnele AA și BD (de care eu nu auzisem încă, sau, auzind, uitasem) să-și cumpere și alte accesorii vestimentare, eventual underwear, și să le prezinte fanilor pe FB. Culoarea acelora - mai ales dacă va fi asemănătoare sau „exact aceeași” - va decide cursul politicii mondiale în sensul că ea va coti. Bursa din Wall Street a închis în ușoară urcare după postarea acestui articol.

2 comentarii:

  1. Cine este Anda Adam? Dar Bianca Dragusanu? Scuzati gradul meu de incultura in materie de...subcultura.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai că nu știu! Asta face știrea halucinantă (pentru mine). Dar sînt mulți oameni care știu, că altfel nu ajungea pe pagina 1 înaintea lui Mandela. Presupun că sînt cîntărețe sau prezentatoare TV. Ceea ce e de reținut despre ele: cînd își cumpără pantofi îi prezintă pe FB. Dacă fanii au apreciat, să ne bucurăm alături de ei.

      Oricum noi, minoritatea, care nu știm de ele ar trebui să fim protejați ca orice minoritate.

      Ștergere

Postări populare

Arhivă blog