miercuri, 1 octombrie 2014

Luceafărul 9/2014 a apărut. Cine vrea, îl poate primi în pdf

Lipsa unei rețele naționale de difuzare a presei distruge ideea de revistă culturală. Difuzorii privați nu le iau pentru că nu rentează (la 2 lei bucata, dacă vînd 10-20 de bucăți pe lună ce le mai rămîne lor, chiar cu comision 50%?). Așa încît se generalizează trimiterea revistelor în format pdf potențialilor cititori. 

Lectura în pdf e oricum mai plăcută decît cea pe siturile revistelor și, la urma urmei, hedoniștii pot să dea chiar un print! Eu prefer pdf-ul stocării de hîrtie, procedeu neecologic. Chiar dacă familia mea triază și dă la reciclat cu grijă hîrtia/plasticul/sticla, cîte ceva tot mai nimerește în gunoiul menajer.

            Ca urmare, începînd de la nr. 7 al revistei Luceafărul de dimineață am început să utilizez cele cîteva sute de adrese de oameni de cultură pe care le am pentru a le trimite LDD. E o muncă destul de ingrată. Nu pot trimite deodată la toți pentru că se blochează gmail-ul și mă avertizează că, dacă mai fac „spam”, o să îmi arate el mie, plus că la destinatar trimiterea poate ajunge direct în folderul spam. Dar așa, în grupuri de 30-40 de adrese, merge.


            Desigur, sînt limitat la agenda mea. Așa încît, dacă doriți să citiți Luceafărul (acum nr. 9/ 2014) în pdf, vă rog să-mi trimiteți un email cu adresa dvs. Iar dacă l-ați primit deja sau îl veți primi, îl puteți distribui și prietenilor. O altă variantă rămîne lectura pe situl www.revistaluceafărul.ro unde veți fi însă privați de minunatele noastre ilustrații și de arta punerii în pagină la care ne străduim lunar.

2 comentarii:

  1. Apreciez generozitatea şi efortul pe care îl faceţi pentru răspândirea culturii şi cu mare bucurie vă trimit adresa mea : aurora.georgescu2@gmail.com şi nu numai că voi citi eu dar voi distribui la cel puţin 20 de persoane sigur interesate. Este excelent formatul pdf. Mulţumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere. Nr. 10 îl trmit. Înțeleg că nr. 9 la-ți primit cumva.

      Ștergere

Postări populare

Arhivă blog