vineri, 11 februarie 2011

...Inima din piept să-mi scot (prelevare)!


Pe un sit cam aiuristic, unde se atacă sionismul și se strîng semnături împotriva venirii Papei în România, am citit un articol cu multe puncte de argumentație împotriva noului „card de sănătate”. Redau cîteva din cele vreo 30 de motive de a ne opune primirii cardului, cu comentarii. Nu ader la scenariile apocaliptice de supunere (de către iudeo-masoni etc.) a lumii prin cip-uri. Totuși sînt cîteva teme de reflecție în acest articol.

…Pentru ca necesitatea obligativitatii consemnarii pentru intreaga populatie a acordului de prelevare a organelor in caz de deces, invocata de subsecretarul de stat ARAFAT si ministrul CSEKE, este DEOSEBIT DE PERICULOASA intrucat atenteaza grav la viata si integritatea corporala a posesorului unui asemenea document electronic, acesta putand fi modificat cu usurinta in scopul prelevarii de organe; (nota mea: Cum adică? Mă taie și îmi ia ficatul? Dacă da, s-au păcălit!)
Pentru ca insistenta subsecretarului de stat ARAFAT a ministrului CSEKE si a presedintelui CNAS, DUTA la necesitatea aparitiei unei Fise medicale electronice, pentru fiecare cetatean, intr-o baza de date nationala este FALSA SI PERICULOASA, intrucat aceasta, daca exista, trebuie sa ramana doar in baza de date securizata a medicului de familie, singurul raspunzator de confidentialitatea datelor medicale individuale (si doar ca o facilitate pentru evidentele medicale ale acestuia, in paralel cu suportul de hartie); (n.m: ei, aici e ceva)
Pentru ca aparitia acestui card, in vederea constituirii unei megabaze nationale cu datele privind sanatatea fiecarui cetatean, este DEOSEBIT DE PERICULOASA, si ATENTEAZA LA SIGURANTA INDIVIDUALA SI NATIONALA, transformand populatia Romaniei in rezervor planetar oficial de organe umane prin crearea celei mai mari baze de acorduri de prelevare de organe, cu toate datele de sanatate individuale, inclusiv cu cele de compatibilitate, dand posibilitatea folosirii neautorizate, in scopuri nelegale a acestor date confidentiale, de catre persoane sau organizatii care le pot accesa;
(N.m.: Nu cred că e posibil să se abuzeze la prelevare de organe, dar folosirea neautorizată a detelor prin spargerea codurilor mi se pare o problemă reală)
Pentru ca exista o mare atractie a unor persoane neautorizate, individuale sau organizate, de a accesa/modifica documente si date electronice din bazele de date sau de pe carduri de genul celui aflat in discutie; (N.m.:Aici e într-adevăr problema!).

Un alt aspect comentat în articol e cel că un card costă 0,3 Euro și e vîndut cu 3 (nu știu dacă e așa) și că pentru citire vor trebui cumpărate sute de cititoare de carduri care vor fi tranzacționate în folosul unor firme favorizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog