vineri, 13 noiembrie 2009

A început! Blogul poeţilor bucureşteni

Am înfiinţat blogul poeţilor bucureşteni, membri ai Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti, filială a Uniunii Scriitorilor din România! Adresa: poezieasb.blogspot.com Deviza lui: Cele mai frumoase poezii! Vor fi postate:
1. Poezii ale membrilor ASB aflaţi în viaţă,
2. Poezii ale unor membri USR din alte filiale
3. Poezii ale unor debutanţi de mare talent sau nemembri USR remarcabili
4. Poezii ale unor membri ASB, USR dispăruţi, mai puţin cunoscute, comunicate de persoane de încredere.
5. Anunţuri privind evenimente legate de poeţi şi poezie.

Postările sînt supuse moderării mele ca proprietar de blog, la fel comentariile.
Propunerile de postări se trimit EXCLUSIV pe adresa mea horiagarbea@gmail.com. Postările vor fi publicate în ordinea priorităţilor de mai sus, nu mai des de un text pe lună şi nu mai mult de 5 texte pe an. Textele (publicate sau nu anterior) vor avea sub 1500 semne şi vor fi semnate cu numele complet sau cu pseudonimul folosit de regulă. NU SE PLĂTESC COLABORĂRI. NU SE PUBLICĂ NICI CLASICI, NICI TRADUCERI.

Un comentariu:

  1. Mi se pare o initiativa excelenta, cata vreme, exista multe voci care neaga valoarea unor membri ai oricaror asociatii, sustinand ca de fapt, nu apartenenta la o asemenea Uniune sau Asociatie iti da valoare ci alte criterii.Nu neg, poti fi un poet mare si fara sa fii membru al vreunei asociatii, dar stiind cat de dificile sunt criteriile de admitere, cred ca, macar in momentul cand ai fost admis, creatia ta indeplinea anumite criterii valorice.Bineinteles, esti "obligat" sa te mentii sau chiar sa depasesti nivelul la care te aflai cand ai fost admis.Probabil ca voi profita de deschiderea pe care ne-o oferiti, dar nu ma grabesc deocamdata, am incredere in criteriile foarte juste pe care le-ati stabilit, care implica respect si corectitudine egala fata de toti membrii Uniunii, premiati sau nu, si sunt convinsa ca ne veti trata pe toti cu aceeasi moneda.Va felicit si va doresc mult succes.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog