luni, 24 mai 2010

Clubul de proză al ASB la Muzeul Literaturii



Marți 25 orele 17 la Muzeul literaturii va avea loc o ședință a clubului secției de proză a ASB condusă de Constantin Stan.

Nu uitați că în aceeași zi la orele 13.13 la USR se va lansa volumul de proză Fratele mai eștept al lui Kalașnikov de Horia Gârbea. Cine ratează întîlnirea de la 13.13 îl poate găsi la Muzeu la orele 17.

3 comentarii:

  1. Cred că Muzeul literaturii ar trebui si ar putea să fie mai activ(poate mai corect ar fi,,interactiv,,).Spun acest lucru amintindu-mi cu plăcere de o expozitie vizitată acolo cu câtiva ani în urmă;se expuneau fotografii care aveau ca temă PRIVIREA SCRIITORULUI SURPRINSĂ DE APARATUL DE FOTOGRAFIAT.A fost o foarte bună ocazie de a-i privi în ochi pe cei mai buni scriitori,surprinsi în diferite ipostaze,în timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris despre Fratele mai deştept al lui Kalaşnikov. Succes mîine! Îmi pare rău că s-a potrivit tocmai acum plecarea mea la Cluj, dar n-am ce face.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Lucia.
    *
    Muzeul face si el ce poate, sint multe actiuni acolo. Aveau un portal foarte interesant cu scriitori români care se pare că nu mai funcționează. Da asta e păcat cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog