miercuri, 5 septembrie 2012

US Open, "Gazeta sporturilor", Ilie Năstase și noi, cititorii frustrați

În plină desfășurare a US Open, unul dintre primele trei turnee de tenis din lume, Gazeta Sporturilor nu dă de zile întregi nicio știre. Acum, cînd US Open a ajuns în faza semifinalelor, ultimele știri GRP din tenis sînt: că Maria Șarapova s-a despărțit de logodnicul ei (știre din 2 septembrie) și că Ilie Năstase a avut un puseu de hipertensiune (știre de ieri). Nici un scor, nici un tabel al jocurilor, nimic!

Îi dorim sănătate marelui jucător Ilie Năstase. Dacă ar fi jucat azi, GSP n-ar fi scris nimic despre el, cum nu a scris dici de performața lui Tecău care, orișicît, a ajuns în optimi la dublu.

Nu înțeleg de ce se mai numește „Gazeta Sporturilor” (la plural) și nu simplu: „Faptele lui Becali și Pițurcă”.

2 comentarii:

  1. Aţi punctat excelent imbecilitatea unor aşa-zişi ziarişti sportivi. La televizor e acelaşi lucru. Becali ţine zilnic discursuri împleticite şi presărate cu interjecţii, strâmbături şi gesturi de pacient scăpat de la Bălăceanca. Şi reporterii, dragii de ei, freamătă de admiraţie şi îi vâră microfonul mai adânc,în gură !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire la TV nu mă uit! Acum, pentru US Open există situl www.usopen.org, de unde aflu tot ce vreau. Dar atunci la ce bun să mai existe GSP? Doar ca să facă reclamă caselor de pariuri și lui Becali? Cîndva, în Italia, citeam Gazzeta dello Sport și aflam, chiar dacă scrise minuscul, rezultatele din divizia B de fotbal de la noi și ale oricărui turneu de tenis sau hochei pe iarbă din India sau Australia.

      Ștergere

Postări populare

Arhivă blog