luni, 26 septembrie 2011

Turnirul poetic "Cununa de lauri de la Muntele Olimp"




Un eveniment organizat de Uniunea Scriitorilor cu sprijinul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, ICR, Primăriei sectorului 2 București, Prefectului Județului Dolj, Primăriei Craoiva și al băncii grecești Alpha Bank, s-a desfășurat între 20 și 25 septembrie la hotelul Olympian Bay din localitatea Leptokaria, Grecia. Au participat cîte șase poeți din filialele USR Craiova și București. Au jurizat trei cunoscuți critici, cîte unul din fillialele concurente: Dan Cristea și Gabriel Coșoveanu, și Președintele USR, dl. Nicolae Manolescu, împreună cu dl. primar Neculai Onțanu, membru de onoare din partea publicului.

Trofeul competiției a fost realizat de artistul plastic Marcel Voinea, iar afișul și casetele cu chipurile participanților de artista Mihaela Șchiopu.

Partea a doua a proiectului va consta într-un recital de gală la Ateneul Român, la 19 noiembrie 2011, selecția poeților care vor citi și moderarea Galei aparținînd Președintelui USR. Evenimentul va fi televizat în direct.

În imagini: Casetele cu chipurile participanților, realizate de Mihaela Șchiopu, care cuprind poeme ale fiecăruia, și juriul ascultînd recitalul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog