duminică, 30 ianuarie 2011

O revistă relativ tînără, dar cu merite multe

Semnalez o revistă frumoasă și merituoasă care apar în condiții destul de dificile fiind publicată într-un oraș mic, dar care încearcă să atragă colaboratori cît mai buni și să aibă un nivel elevat. Are și un sit frumos la care puteți citi toate numarea din 2008 de cînd apare și pînă în prezent: Spații culturale. Reactor șef Valeria Manta-Tăicuțu.

5 comentarii:

  1. Revista e ceva mai batrana, apare din 2005, iar in format electronic din 2009. In cursul saptamanii viitoare puteti "rasfoi" cel de-al doilea numar al anului 2010. Conditiile de publicare sunt excelente, revsita fiind finantata din anul 2010 de catre Facultatea de Muzica a Universitatii de Vest din Timisoara. Tot din anul 2010 revista a primit clasificarea B+, de la Consiliul National al Cercatarii Stiintifice in Invatamantul Superior. Va multumim pentru promovare si ne bucuram ca sunteti interesat de materialele publicate la noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru precizări și la mai multe numere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu la aprecierile pe care le faceți la adresa revistei Spații culturale. Valeria Manta-Tăicuțu este o personalitate de prim-plan a vieții noastre literare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va semnalez si o revista culturala care apare la Tg.-Jiu din 2005, PORTAL-MĂIASTRA, pusa de curand si in format electronic, in care s-a scris, printre altii, și despre valorosul gorjean Horia Garbea.Merita vazuta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi citi și voi referi și despre Portal-Măiastra, cunosc revista. Bine că a ajuns și în mediul virtual. Era bine să indicați adresa web.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog