marți, 9 august 2011

Vedeta contactată și „Amicul X”

Un tabloid a dat o știre nici prea-prea scandaloasă, nici foarte-foarte despre o vedetă autohtonă. Vedetă pentru cine o cunoaște, eu de pildă nu auzisem de ea. Finalul articolului era apoteotic: „Contactată de noi telefonic, vedeta nu a putut fi găsită pînă la închiderea ediției”!

Contactată și negăsită, iată idealul oricărei persoane care vrea liniște, dar și al oricărui amator să joace rolul „Amicului X”. O să pretind că l-am contactat pe Barak Obama să-l întreb cum e cu ratingul SUA și pe Regina Angliei să-mi spună ce-i cu scandalurile de la Londra. Dar... nu i-am găsit. Eventual le-am lăsat un mesaj: „Ghenerale, nu te grăbi!”.

În ceea ce mă privește, contactați-mă și cum v-o fi norocul!

2 comentarii:

  1. De multe ori norocul se împarte între„contactant”(sau contactator)și cel contactat,atunci când notorietatea unei personalități depinde și de numărul dar și de calitatea celor care îl frcventează.Vă mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem supuşi toţi greşeli. Avem însă bunul simţ să ne orientăm spre alte simţăminte,toată lumea nu numai că este vedetă dar la un moment imediat devine -divă- doamne fereşte să o atingi cu ceva. O Tabula Rasa- o discuţie căreia nu îi potî transmite decat bunul tău simţ. neânţeles de alţii. Dan minoiu Ploieşti

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog