marți, 23 februarie 2010

Conferința “Focul viu - Impresii din Azerbaijan”

Luni, 22 februarie, orele 12.00, la Centrul Cultural Calderon al Primăriei Sectorului 2, a avut loc conferința “Focul viu - Impresii din Azerbaijan” susținută de Horia Gârbea, preşedintele Asociației Scriitorilor București. Au participat dl. Fahri Karimlli, consilier al Ambasadei Republicii Azerbajan la București, dl. Igbal Hajiyev, directorul filialei România a Fundaței Heydar Aliyev, reprezentanți ai Ambasasei Azerbaijanului, ai Primăriei Sectorului 2, un public numeros format mai ales din scriitori, cadre didactice, elevi și studenți, membri ai comunității azere din București. Conferința a fost urmată de un cocktail oferit de Fundaţia Heydar Aliyev - România. Cei prezenți s-au bucurat ca întodeauna de ospitalitatea deosebită a echipei centrului cultural, condus de doamna profesoară Mihaela Popescu.
Organizatorii mulțumesc tuturor celor care au răspuns invitației.

2 comentarii:

  1. Felicitări pentru conferinţă ! Sunt sigur că a fost extraordinar de interesantă. Îmi pare rău că nu am putut să asist la acest important eveniment cultural.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Mi-as fi dorit sa participati. Voi mai relua subiectul si poate veti ajunge la eveniment. Oricum, la lansarea cartii va astept.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog