joi, 15 decembrie 2011

Ziua ASB la USR. 15 autori au citit poezie și proză





Devenită de-acum tradițională, „Ziua ASB la USR” a prilejuit o întîlnire a unor autori din filiala București a USR la sediul Uniunii Scriitorilor, în Sala Oglinzilor.

Un public de toate vîrstele format din elevi, profesorii lor și scriitori din Asociația Scriitorilor București dar și din alte filiale a asistat cu entuziasm la un recital foarte izbutit, cu lecturi scurte, de maximum cinici minute fiecare, dar spectaculoase, care a marcat finalul anului literar 2011 al celei mai mari filiale din cadrul Uniunii Scriitorilor. La final, scriitori și public s-au întreținut într-un cadru informal, au schimbat opinii și cărți și și-au luat rămas bun pînă după vacanță.

Au fost prezenți ca recitatori sau doar ca auditori scriitorii: Lucian Vasilescu, Dan Mircea Cipariu, Vasile Poenaru, Ioan Es. Pop, Nicolae Prelipceanu, Marian Drăghici, Cornelia Maria Savu, Ioana Drăgan, Ioana Diaconescu, Daniel Bănulescu, Gh. Stroe, Florea Burtan, Mariana Filimon, Lucia Verona, Ștefan Dorgoșan, Emil Mladin, Vasile Tărîțeanu, Mariana Petrescu, Catia Maxim, Sterian Vicol, Aurel Maria Baros, Horia Gârbea și alții.

Foto: Ștefan Dorgoșan (mulțumiri deosebite!)

3 comentarii:

  1. Felicitari! Ma bucur ca publicul a fost de toate varstele, dar tinerii membri ASB au tras cumva chiulul de la lectura?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ofelia
    Din motive de public, am programat lectura dimineața. Destui autori întrebați care au servicii mai acaparante au declinat invitația pentru că nu puteau chiuli. Poate a intervenit și faptul că, fiind mulți autori, fiecare a avut cel mult 4-5 minute și, evident, nu am putut plăti.

    Dacă dvs. ați putea veni odată, vă invit la o lectură într-un liceu. Dar tot dimineața.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu puteam sa ajung pe 15 (am fost putin plecata din Bucuresti), dar data viitoare vin cu placere.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog