joi, 27 septembrie 2012

Adrian Popescu și filiala USR Arad - Laureați la Efes

Adrian Popescu și filiala USR Arad au cîștigat premiile individual și respectiv pe echipe ale Turnirului Poetic de la Efes.

În finala de patru, au concurat alături de Adrian Popescu și Ioan Moldovan, Gh. Mocuța și Lucian Vasiliu. Acesta din urmă a primit premiul publicului stabilit prin votul secret al tuturor celor prezenți.



2 comentarii:

  1. Mai multe detalii despre acest concurs ar fi, poate, utile!..... Cam aşa cum scriam noi sonete pe la Navodari, 30 de ani in urmă...?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi reveni cu unele comentarii. Cei 18 autori, unul și unul de altfel, au avut poeme serioase și inedite (clauză în concurs), juriul de 7 din care am făcut pare și eu a votat secret după fiecare etapă. Sigur că e o componentă ludică aici, nu se pot face clasamente între poeți, mai ales atît de diferiți. Totuși verdictul a fost drept - a cîștigat cel mai bun la ora H pe poemele din acele grupaje. Adrian Popescu, data precedentă, s-a oprit în semifinale. E vorba de a compara grupajele unui anumit moment. De fapt oricare ar fi putut cîștiga și, într-un fel, toți au cîștigat.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog