marți, 10 iunie 2014

Pescar fără noroc dar fericit. La Comana

 Într-un loc feeric, în „Parcul de aventură” de la Comana, plin de lume venită să se relaxeze cu ocazia zilei libere de Sf. Treime, a avut loc „Cupa Culturii la Pescuit” sau „Cupa Primarului sectorului 2”. La tragerea la sorți am căzut în sectorul culoarelor 11-20 unde peștele a lipsit aproape cu desăvîrșire. N-am capturat nimic, dar nimeni dintre cei care am avut ghinion la pescuit nu s-a supărat. De altfel au abundat capturi de tipul 10 cm și 11 grame.




Au fost o zi minunată de vară, un decor frumos, o petrecere cu prieteni plăcuți și multă veselie, cu recitaluri lirice și muzicale în care invitații s-au arătat mult mai inspirați decît la lansarea undițelor.

Gazdele au fost domnul primar Neculai Onțanu și echipa sa de organizatori încercați și impecabili și proprietarul domeniului, simpaticul și ospitalierul domn Gelu Palamaru. VIP-urile culturale au fost mai multe decît peștii. Maeștrii, academicienii și maeștri academicieni erau la tot pasul. În poze am fost alături de gazdele noastre ca și de părintele protoiereu Rădulescu, vecin de culoar și posesorul culoarului 13 - care nu și-a dezmințit numărul - de maeștrii Gh. Turda și Vlad Ciobanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog