duminică, 16 octombrie 2011

Silverstone, toamna


O promoție la aparate de ras Gilette, la care am fost îndemnat să particip de către soția mea, Ruxandra, o mare amatoare de concursuri de tot felul și norocoasă în plus, mi-a adus o excursie în Anglia pentru a conduce pe circuitul de F1 (dar nu numai, pentru că au loc și alte tipuri de curse acolo) de la Silverstone. Așa că îmi iau rămas bun și pornesc marți spre Londra. De acolo, miercuri 18 octombrie, în ziua Z, alături de alți patru români cîștigători, voi ajunge la istoricul circuit pentru a petrece aproxmativ 8 ore încercînd diferite mașini, inclusiv un Ferrari. O problemă ar putea fi volanul pe dreapta, dar mă gîndesc că monoposturile au totuși volanul pe mijloc. Cum în ultimii ani am condus cam 100 km pe an, mă simt foarte antrenat să atac curbele de F1. Nu poate fi mai dificil decît să traversezi, în mașină, strada Maica Domnului sau Șos. Ștefan cel Mare la 9 dimineața!

5 comentarii:

  1. Dl H.Garbea, cititorii dvs va prefera cu barba, si-n sigurantza la Bucuresti. Renuntand la Gillete si la concursuri auto, sunteti cumva mai ferit de accidentele auto pe care le vedem zilnic la Tv. Poate-s eu mai prapastios...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, dar eu sînt fan Gilette și nu poate fi mai rău la Silverstone decît pe DN 1. De aceea în țară evit să conduc, iar în afara ei nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nostim, si eu sunt fan gillette, ma rad cu un aparat clasic pt lame normale, mai batran ca mine, mostenit din familie...!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu penuria asta de piloţi F1 poate câştigaţi şi turneul. Felicitări şi succes, atenţie la depăşirile în curbă şi la centură!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Gabi C.

    Multumesc, o sa am centuri, casca si polita de asigurare. N-ar fi exclus sa cistig pt. ca eu am curaj pe circuite, ma inhib numai cind ma enervez pe Dorobanti si Dacia.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog