sâmbătă, 12 decembrie 2009

Şedinţa Comitetului ASB

Comitetul de conducere al Filialei Bucureşti a Uniunii Scriitorilor, întrunit la 11 decembrie cu 7 membri, prezenţi, 2 membri absenţi motivat, 2 invitaţi, a luat în discuţie, în urma adresei nr. 43 adresată de conducerea USR filialei, proiectele secţiilor filialei preliminate pentru anul 2010. S-au avansat numeroase propuneri de proiecte, altele urmînd a fi adăugate în funcţie de fonduri şi apariţia unor oportunităţi de realizare.
Comitetul de conducere al Filialei Bucureşti a ales de asemeni, prin vot secret, juriul pentru decernarea premiilor filialei pentru cărţi apărute în 2009. Volumele vor fi depuse de autori sau editori la sediul Filalei pînă la 1 februarie 2010. Din juriu vor face parte scriitorii: Ioana Ieronim, Eugen Simion, Octavian Soviany, Tudorel Urian, Radu Voinescu.

4 comentarii:

  1. este o onoare sa pot vizita un asemenea blog, atins de pana talentului
    prima oara am crezut ca-i vorba de artistul plastic Horia Girbea, n-am stiut ca are un omonim scriitor
    felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. primul blog de poezie naiva
    www.ivcelnaiv.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc dlui Cornel. Nu stiu nimic despre plasticianul omonim mie! Cit despre poezia naiva nici atit! Cum s-ar defini ea? Cred ca orice poet e... putin naiv. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintre toti "naivii" care au trecut pe la Mihai Viteazul, ai fost, de la bun inceput, cel mai matur. Admirat de toti cei care credeau in poezie.
    A venit timpul sa incep sa te citesc. Cu ce mi-ai recomanda sa incep?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog