luni, 25 ianuarie 2010

Manifestări clturale sub egida USR și ASB


Clubul de proză ASB se inaugurează la Muzeul Literaturii! Marți 26 ianuarie, fostă zi mare, are loc ședința inaugurală a Clubului de proză al secției de specialitate a ASB, realizat în colaborare cu MNLR, în rotonda Muzeului. Moderator Costi Stan, organizator Ștefania Coșovei. Detalii în afiș. O inițiativă binevenită care are nevoie mai ales de participarea scriitorilor și publicului.

Conferințele USR încep joi la Sala Oglinzilor. Joi 28 ianuarie ora 16 la sediul USR din Calea Victoriei 115 va fi inaugurat ciclul de conferințe lunare organizate de USR. Prima manifestare a ciclului o va avea ca protagonistă pe poeta Marta Petreu care va conferenția despre Nae Ionescu și Mihail Sebastian. Intrarea este liberă. Partenerii media ai manifestarii sînt: Revistele Romania literară și Obsevator cultural, Radio România Cultural și Editura Polirom.

Vineri 29 ianuarie ora 13 va avea loc la sediul USR o conferință de presă în care vor fi prezentate proiectele și inițiativele Uniunii Scriitorilor pentru viitorul apropiat.

Vineri 29 ianuarie la orele 14, la Sediul Uniunii Scriitorilor din România va avea loc prima conferință din programul Mitologii urbane - orașul și literatura. Andreea Răsuceanu va conferenția despre Cele două Mântulese, subiectul unei cărți recente publicate de domnia-sa.Intrarea liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog