miercuri, 18 august 2010

Un poem remarcabil de Iulia Pană

Nu prea îmi stă în obicei să laud poeții și cu atît mai puțin să îi laud... cu link.
Totuși vă semnalez un text excelent semnat și postat de Iulia Pană (poetă constănțeană și nouăzecistă, deh, vezi comentariile de la postarea cu antologia douămiismului). Se numește „Gândacul de grâu”,

Dați click și citiți, trebuie să ne adaptăm la acest mod de a percepe literatura. Amintiti-vă - nicio legătură cu textul Iuliei Pană ci doar cu forma de răspîndire a scrisului - bancul ăla cu interzicerea anticoncepționalelor și durutul în ...

2 comentarii:

  1. doar ce am citit-o (integral) pe Saviana Stanescu si o citeam (partial) pe Rodica Draghincescu... in minutul urmator, via link, voi ajunge cumva la Iulia Pana, dupa ce am trecut, tot astfel, pe la Florina Zaharia... ce nouazecista imi mai recomandati in aceasta trecere?

    PS: nu inseamna ca m-am lasat convins de postarea anterioara (sper ca nu e concluzia vreunui studiu... ar fi prea brusc, totusi)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ ddm.
    Nu e concluzia unui studiu e o minima anticipare. Va recomand sa cititi si Diana Manole (acum in Canada, o emulă a lui Cristi Popescu). Pe Simona Popescu presupun că o știți. Desigur Anca Mizumsschi e o nouăzecistă tipică, re-debutată foarte tîrziu ca și Svetlana Cîrstean.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog