joi, 30 iunie 2011

Grupaj de poeme inedite în „Luceafărul de dimineață”

Vă invit să citiți un grupaj de poeme inedite care mi-a apărut ieri în revista „Luceafărul de dimineață” nr 30/2011. Îl găsiți aici.

5 comentarii:

  1. Primul poem, cel cu statuia victoriei, mi-a plăcut cel mai mult. Poate că ultimele două versuri ar fi bine să le omiteţi. Aşa simt că ar rămîne suspansul în mintea cititorului. Mai profund.
    O lectură poetică ce mi-a îmbunătăţit starea zilei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Aveti dreptate, ultimele doua versuri sint cam explicative, dar nici sa las fara final nu mergea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Splendide poeme ! Viziunea artistică, originală și puternică, este admirabil pusă în valoare de inteligența construcției textului. Felicitări !

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Gârbea,părerea mea este că în afară de Dumnezeu care se pricepe şi le înghite pe toate, nu prea avem noi, ceilalţi, dreptul de a controla, a verifica sau a dispune asupra calităţilor celorlalţi. Nu cred că este cineva îndriduit să facă aceasta. Harul divin aparţine şi cerşetorului nu numai prinţului. Este un dat, pa care nu poţi să-l controlezi, să-l temperezi sau să-l opreşti. Ar fi o infamie. Am citit cu bucurie şi dragoste poemele dvs. şi mi-au plăcut. Nu m-au sensibilizat la nivelul cel mai de sus dar nici nu m-au îndepărtat de dvs. Dincontră. Vedeţi dvs., părerile sunt împărţite- D-l LIM spunea că primei poezii ar fi trebuit să îi fie destinat alt final. Mie mi s-a părut acela dat, dar la poemul ,O să plec... mi s-ar fi părut fericită o altă închidere . Gusturi şi gusturi. Nu trebuie să plecăm neapărat penelul la tot ce ni se transmite. Oricum o lectură plăcută. Apropo, dacă mi-aţi citit cartea nu puteţi să-mi transmiteţi un mesaj- Îl aştept şi vă anunţ cu aceeaşi dragoste, fără de care nu se poate face nimic niciunde, că am scos un nou volum de poezie pe care cred că al să vi-l trimit spre duioasă cunoaştere şi cruntă apreciere. Dan Minoiu PLoieşti dminoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot somatie :
    Lasa-i pe altii! Mai poeti.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog