miercuri, 13 aprilie 2011

Link-uri către filialele Uniunii Scriitorilor

Acum pe blogul ASB (scriitoridinbucuresti.blogspot.com) găsiți link-uri către filialele Uniunii Scriitorilor din România care au situri (Iași, Cluj, Timișoara, Pitești, Sibiu și cam atît după știința mea). Nu uitați că noul sit al ASB (www.asb.ro) e gata, chiar dacă se mai prelucrează, și vă puteți completa profilul de membru - ar fi de dorit să vă logați și să vă puneți măcar data nașterii și emailul.
Pe acest blog mai găsiți linkuri către reviste și către blogurile unor scriitori ca și noutățile la zi din activiatea Asociației.

3 comentarii:

  1. Văd, pe site-ul USR, că filiala din Brașov are doar doi membri. Dacă-i adevărat, atunci e cam trist. Nici vorbă de blog, site sau altceva asemănător.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrat pe noul sit ASB, este bine construit şi niţel mai modern.Şi blogul e bun, munciţi din greu la el!! Felicitări! Am lăsat şi eu "buchetul" la secretariat, sper din toată inima să vă placă... Ieri, la Muzeu, am stat de vorbă cu dl.Cristescu, proaspăt întors din Grecia. Nu am îndrăznit să-l abordez înaite de a avea opinia dvs. asupra manuscrisului. Am posta la mine pe blog recomandările lui Es Pop şi Paul Vinicius, care mă onorează cu atât mai mult cu cât nu sunt nişte simple texte amicale. POate vă veţi osteni să le citiţi. Sper că sunteţi bine, sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  3. @cățelul alpha
    Nu poate fi așa! Probabil e vorba de doi nou-primiți în 2010. O filială are cel puțin 21 de membri iar BV are vreo 35. E drept că nu are sit.
    @ ADIP
    Multumesc. Azi îl voi lua si-l voi citi cu totul. Nu mă simt prea bine, dar datoria mă cheamă.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog