joi, 13 martie 2014

Concurs de povești. Pentru nemembrii Uniunii Scriitorilor

Muzeul Literaturii Române Iaşi, în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România – filiala Iaşi, organizează cea de-a XXII-a ediţie a Concursului Naţional „Ion Creangă” de creaţie literară – POVEŞTI, ediţie care va avea loc în perioada 12-13 aprilie 2014, la Muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca din Ţicău). 
Creatorii, indiferent de vârstă, îşi pot înscrie lucrările până pe data de 30 martie 2014. La concurs pot participa români de pretutindeni, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (inclusiv din Republica Moldova şi Ucraina). 
Manuscrisele (maximum 15 pagini), dactilografiate la 2 rânduri, în 5 exemplare, vor fi însoţite de un motto. Numele autorului, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mail-ul se vor afla într-un plic sigilat, pe care va fi scris acelaşi motto şi menţiunea „Poveşti scrise de copii” sau „Poveşti scrise de adulţi”. Textele care nu vor respecta aceste rigori vor fi descalificate. 
Concurenţii vor expedia lucrările în plic timbrat (imprimate), până la data de 30 martie 2014 (data poştei) pe adresa: Muzeul „Ion Creangă” (Bojdeuca), str. Simion Bărnuţiu, nr. 4, Iaşi, cod 700118, tel. 0747.499.488. 
O serie de premii vor fi acordate câştigătorilor de către juriul format din membri ai Uniunii Scriitorilor din România, în cadrul Zilelor Bojdeucii, în ziua de 13 aprilie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog