vineri, 8 aprilie 2011

Două poete la Nazareth


Ilda Poshi (Albania) și Müesser Yeniay (Turcia) la Hotelul Plaza Nazareth. Cele două poete au fost foarte admirate de participanții la Festivalul Nisan 2011. Și de Bengt Berg (Suedia) autorul fotografiei. Voi reveni și cu texte ale unor participanți.

Precizez că numele festivalului și al organizației care-l inițiază este cel al lunii cînd se desfășoară: Nisan (coincidentă aproximativ cu aprilie) după calendarul ebraic.

Un comentariu:

  1. Intr-o lume, a noastra, care lasa loc numai unor victime - deja condamnate - sistemul social, sanitar, de invatamant, pensii, bugetari, mici intreprinzatori, etc. - intr-o societate actuala care minimalizeaza omul ducandu-l cu zile la pieire nu ne putem decat bucura ridicand bratele in sus, dar nu foarte sus pentru ca nu cumva sa ne vada guvernantii intentia si sa ne infasoare bratele cu promisiuni viitoare. Orice manifestare de indiferent ce natura menita sa ridice Romaniei steagul sus este pentru dansii un moment de deruta. Asta pana sa construiasca - vila pentu ala, sau pentru celalalt, nu conteaza pentru toate sunt bani, pentru tara- sa mai suporte! Toti parcurgem ocriza. Ei a identitatii, noi a bucuriei ca mai sunt la putere. Nu-i nici o contradictie, pur si simplu, asta este. Pacat. Mare pacat. Ma bucur pentru fiecare om care reusesete sa faca ceva in numele acestei framantate democratii. Toti venram iubirea de tara, dar cati o iuubim si o slujim cu adevarat? Dan Minoiu Ploiesti 0725893478

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog