joi, 31 martie 2011

Nicio păcăleală!



Deși a venit de cîteva minute 1 aprilie, nu e nicio păcăleală în ceea ce vă scriu.
Înainte de zorii acestei zile, voi porni spre Nazareth, în Țara Sfântă.
Așa că, dacă totul decurge bine, pe la prînz voi vedea pentru prima dată locul Bunei Vestiri, unde se înalță acum o biserică. Sper să văd și alte locuri amintind de viața și faptele Mîntuitorului, ocazia e perfectă la numai cîteva zile înaintea Paștelui.

Desigur, pentru cîteva zile o să lipsesc probabil de pe blog, nu iau cu mine un laptop și nu știu care e situația internetului în locurile acelea. Impresii mai puternice - la revenire.

5 comentarii:

  1. Domnule,va doresc o sarbatoare fericita,chiar inainte de Sfintele Sarbatori de Paste si am sa va rog sa lasati pentru noi, muritorii macar o bucatica de pamnant nesarutat. Sa va fie bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sansa unui om de a parcurge Tara Sfanta este indiferent cand se intampla, chiar si de ziua pacalelior pacatoase. Este un beneficiu pe care il ai, il suporti si il poti transmite. Bucura -te Domnule si pleaca-ti privirea la cele neintelese dar parcurse. Mantuieste-te si pentru noi pacatosii. Asta pentru a nu ajunge sa mintim si noi ca stapanirea noastra. Dan MInoiu 0725893478 Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cale batuta, preaiubite maestre !
    Laura C.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog