sâmbătă, 26 martie 2011

Premiile Blog de Blog - Cele mai bune Bloguri pe 2010



S-au decernat Premiile Blog de Blog - Cele mai bune Bloguri pe 2010! Evenimentul a avut loc vineri, 25 martie, la Muzeul Literaturii, în rotondă. Regret că n-am putut fi prezent, ca membru al juriului. A prezidat Lucia Verona inițiatoarea premiilor, care și-a lansat cu acest prilej romanul „Afacerea Clongate” - Ed. Tritonic. Și editorul ei, prozatorul Bogdan Hrib, a lansat un roman: „Ucideți generalul!” cu același prilej. Dintre scriitorii laureați la secțiunile de literatură au fost prezenți, după cum identific în pozele realizate de Ștefania Coșovei (membră a juriului), Alex Ștefănescu și Liviu Ioan Stoiciu. Laureații pentru blog literar au primit și cîte o diplomă din partea Asociației Scriitorilor București.

3 comentarii:

  1. Din pacate, din motive de sanatate nu am putut participa. Sper ca la anul, daca voi fi printre castigatori, sa fiu mai zdravan!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va doresc multa sanatate.
    Sper sa va pot aduce diploma la Tg Jiu in mai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragul meu convietuitor, intr-o lume care nu-si justifica valorile, intr-o lume a lui Pepe si Iri suntem supusi unor infernale si ipotetice greseli. A te gandi ca se mai poate decerna un premiu pentru ceva realizat si facut este deja un lucru mare. Ca si dragostea! Ce frumos ca se mai intampla. Dan Minoiu -Ploiesti -0725893478

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog