marți, 18 octombrie 2011

"Românii au talent"!


...Asta e incontestabil!
Talent literar. Că zice poetul: „am pus-o cînd să-mbie, cînd (mai ales!) să-njure”.

După fiecare etapă din Liga 1 (Bergenbier, dar eu beau Silva sau Staropramen, prietenii știu de ce!) mă delectez cu cîteva comentarii de pe situl gsp.ro, cel mai vizitat din România (tot prietenii bănuiesc de ce). Iată un schimb de replici după meciul recent Vaslui-Dinamo 0-5:

Postarea:
Toata noaptea o sa va s.purc si o sa va s,cuip si asta va dura un an de zile de acum incolo . In fiecare zi cum ma trezesc intru aici si va dau o flegma in gura . Ok-ay ? Cheers !!
Replica:
O sa va bag guma de mestecat in par !! O sa va usuc parul cu storcatorul !! Ma p/ish pe mamele voastre alea dragi ! Sa va pun bigudiuri oilor si sa ies cu voi pe magheru cind e trafic !!

Îmi place să cred că moderatorul nu era pe Magheru, ci a lăsat voit această spumă inefabilă de stil! Dacă ziarul GSP nu exista trebuia inventat și l-aș fi inventat eu, ca Edison becul!

Cineva a spus că ar trebui interzise tabloidele. Greșeală gravă! Unde găsești în Eugen Barbu, să zicem, asemenea savori? Eu aș propune să fie menținute tabloidele (GSP e pentru mine tabloid) dar să fie impozitate cu 90%. Din venituri se poate da un mic onorariu celor care cu atîta har ostenesc la comentarii. Românii au talent... indiscutabil!

Un comentariu:

Postări populare

Arhivă blog