duminică, 24 martie 2013

Cresc premiile la Miami!!!


Conform Hotnews.ro :

« Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la Turneul de la Miami, dotat cu premii totale de 5,18 milioane de dolari, dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber. »

Anterior la acelasi Hotnwes.ro:

« Jucatoarele romance Sorana Cirstea si Simona Halep s-au calificat in turul 3 al turneului de tenis de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 4,16 milioane de dolari, anunta Agerpres. 

In turul secund, Sorana Cirstea, cap de serie nr. 28, a dispus cu 2-6, 7-5, 6-2 pe Silvia Soler (Spania), in timp ce Simona Halep a eliminat-o pe favorita 26, austriaca Tamira Paszek, cu 6-1, 6-7 (4/7), 7-5.”

Trebuie, asadar, sa intelegem ca, prin calificarea jucatoarelor noastre sau din alte pricini necunoscute, premiile turneului d la Miami au crescut cu 1,02 milioane de dolari!

Un comentariu:

  1. Maestre, de multă vreme sunt puţine lucruri care mă fac să mă mir. Ce-mi pare rău, dar nu e timpul trecut, e că n-am avut timpul – timpul ăla care vă permite domniei voastre să faceţi atâtea lucruri, o spun şi cu oarecare invidie – să scriu despre evenimentul, pentru că a fost cu adevărat un eveniment, de la Salon du Livre – LA ROUMANIE SE LIVRE... aşa este.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog