vineri, 21 martie 2014

La Mulți Ani, Florica Bud!


Astăzi, 21 martie, nu e doar Ziua Poeziei ci și aniversarea poetei și prozatoarei Florica Bud, una dintre cele mai tinere bunici din sud-estul Europei. Îi urez La Mulți Ani fericiți alături de familia sa. Abia aștept să mă invite la nunta lui Darius (peste vreo 35 de ani).

Florica Bud e singura doamnă din această poză, făcută la lansarea unui roman al ei în 2007, la Tîrgul Gaudeamus. Mai apar (de la stînga) Neagu Udroiu, Nicolae Breban, Teodor Ardelean, Ilieș Cîmpeanu, Gh. Iova și Horia Gârbea

3 comentarii:

  1. La multi ani doamnei Florica Bud, presedintele Cenaclului Scriitorilor din Maramures, dar in primul rand un scriitor drag sufletului meu! Multa sanatate, bucurii si cerneala in penita Domniei voastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. O corectura la fotografie, este Teodor Ardelean, directorul Bibliotecii Judetene Petre Dulfu Baia Mare! N-am spus-o ca sa va supar dar Tedy, cum ii spun prietenii chiar este o personalitate a Romaniei! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, am corectat, a fost o scăpare din viteză. Sigur că îl cunosc pe dl. Ardelean și frumoasa instituție pe care o conduce.

      Ștergere

Postări populare

Arhivă blog