miercuri, 8 aprilie 2015

CONCURS DE PIESE POLIȚISTE

MISTERE ȘI ENIGME, FIORI DE GROAZĂ
CONCURS DE PIESE POLIȚISTE

Teatrul Coquette, Editura Tritonic și Clubul Dramaturgilor anunță concursul de piese MISTERE ȘI ENIGME, FIORI DE GROAZĂ. 

Piesele trimise la concurs trebuie să fie inedite (nepublicate, nejucate pe scenă, la radio sau la televiziune), să se încadreze în tema concursului, să aibă maximum 5 personaje și să nu dureze mai mult de 90 de minute. Textele vor fi tehnoredactate cu diacritice.
Piesele vor fi trimise într-un exemplar, fără numele autorului, cu un moto pe pagina de titlu. Exemplarul va fi însoțit de un plic închis, cu acelaşi moto, care va cuprinde informații despre autor, inclusiv un număr de telefon și/sau o adresă de e-mail. Piesele vor fi trimise pe adresa Teatrul Coquette, Calea Călărași nr. 94, sectorul 3 București, data limită fiind 31 mai 2015. Cine dorește, poate depune plicul direct în cutia poștală a teatrului, la adresa de mai sus.
Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.
Piesa cîștigătoare va fi montată pe scena Teatrului Coquette și publicată în colecția Mystery Play a editurii Tritonic. Piesele aflate pe locurile doi și trei vor fi prezentate în spectacol-lectură la Clubul Dramaturgilor.
Premiile vor fi anunțate în cadrul unui eveniment organizat la Teatrul Coquette în cursul lunii iunie 2015. Premiera piesei premiate va avea loc în prima săptămînă a lunii septembrie, în cadrul Festivalului Mystery&Thriller.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Arhivă blog