vineri, 11 martie 2011

Cititori! Vi se pregătește ceva...

Dom'le mare minune cu internetul ăsta! Ajungi să citești cărțile înainte de a apărea. Cum sînt eu pofticios și curios la citit, îmi convine de minune și chiar mă incită să aflu mai devreme „ce și cum”, precum înainte de a mi se naște fiul urmăream pe ecograf ce mai face, ce mai zice.

Sînt conștient că în urma acestor mărturisiri mă voi trezi în căsuța poștală cu un snop de pdf-uri. Dar nu contează! Îmi face plăcere să vă anunț că veți avea ce citi în viitorul apropiat: un roman de Ștefan Caraman, unul de Adrian Frățilă, un volum de poevestiri de Leon-Iosif Grapini și, poate mai încolo puțin, că mai lucrează, un nou roman de Șerban Tomșa. Mă puteți invidia că le-am citit înaintea dvs., dar și mai bine ar fi să le pîndiți și să le citiți cît mai repede.

5 comentarii:

  1. Nu încetez să mă minunez de capacitatea Domniei Voastre de a acoperi, prin lecturi și recenzii, cam tot ce se scrie acum în românește. Poate că într-o zi, într-un bilanț făcut cu corectitudine, se va arăta cât de mult vă datorează literatura română de azi. Vă mulțumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Serban Tomsa

    Sînteti prea amabil, ca totdeauna. Mulțumesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos poemul cu corbii și pescărușii!
    o peana de corb ar trimite la Tradem,Bacovia sau Poe, cum imaginea pescărușului la Baudelaire
    dar nu, aici e altceva... și e bine că e așa

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc. Mai sint si anonimi draguti!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog