joi, 24 februarie 2011

În curînd, saltul Pantereicelălalt drum


cei care mă pun
să aleg
nu știu că
nu am ales niciodată

totul mi s-a dat
totul mi s-a poruncit
totul mi-a fost
băgat pe gît

cei care mă pun
să aleg
nu vor ca eu să aleg
doar așteaptă
alegerea mea ca să-mi
strige așa nu
așa nu
celălalt drum
cealaltă cutie

7 comentarii:

 1. fapta de azi imi aminteste de un...cearsaf, pagina cea larga din Luceafrul imediat postdecembrist, cu Ghiu, Ioan Es. Pop, Daniel Banulescu, Adrian Damian s.a., ultimul petreut de lumina lui osoasa, din pacate.
  Imi amintesc bine?
  oricum, o revenire, viorica

  RăspundețiȘtergere
 2. Un salt cat mai inalt! Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu v-am crezut niciodată chiar asa de usor de manevrat în alegeri.Si(în altă ordine de idei) iată că pantera stă pe clavecinul deschis si astfel primesc răspuns la o mai veche dilemă a mea,exprimată aici cu altă ocazie si nelămurită până acum.Curiozitatea lucrează încă pentru ce este sub pagina cu grupul panteră/clavecin.

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai, că până la urmă aţi ales tot ce-aţi vrut, şi nu aţi ales deloc rău! Coperta e distinsă, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce-aţi băgat la interior... Cînd aveţi 1 minut intraţi şi la mine pe blog: m-am dat rău la Aurelian Titu Dumitrescu, sper să vă amuze...
  Cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Anonim
  Alegerea (copertei) a fost și ea o manipulare pentru că am avut de ales dintre variante care de fapt exprimau cam același lucru. Pînă la urmă editorul alege.
  @ADIP
  Meritul graficianului e că a dat o formă din infinitatea de posibilități și a ieșit „ceva” acolo unde nu era nimic. O să intru pe blogul dvs cum fac mereu. Dar... Nu mi se pare că bietul Titu e o țintă de luat în cătare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cei care v-au poruncit au gresit. Pe mine nu ma pune nimeni sa va aleg. Cine si-ar lua un astfel de risc ?...

  RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog