duminică, 3 octombrie 2010

Apariție nouă! ”Azerbaidjan – Focul viu / Azerbaijan – The Living Flame”

Azi a apărut volumul pe care l-am pregătit mai demult ”Azerbaidjan – Focul viu / Azerbaijan – The Living Flame”, volum bilingv în traducerea dnei Elena Nistor. A fost realizat cu sprijinul esențial al Fundației „Heydar Aliyev” la Editura Top Form. Lansarea va avea loc joi 7 octombrie, ora 16 la Tîrgul Internațional de Carte de la Frankfurt, la standul României – Pavilion 5, stand 908. Lansarea va cuprinde și lectura a două capitole în limba germană (după traducerea dnei Carmen Kleininger). Volumul cuprinde impresiile mele despre Azerbaidjan, în special despre cultura veche și cea contemporană a țării de la Marea Caspică precum și trei poeme ocazionale scrise în Azerbaidjan. Intenționez extinderea cărții și publicarea ei, în variantă completă în limba română, în cursul anului 2011. Voi reveni cu impresii de la lansare și de la uriașul Tîrg de la Frankfurt

4 comentarii:

  1. Mulțumesc. O sa am prieteni din Germania la lansare. Dar e un tirg enorm, o lansare e un fir de nisip în imensitatea aia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo!
    Sa aveti cel putin un contract pentru o editie Germana si cateva in limba Engleza.
    Noi asteptam sa o vedem in limba romana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si la Bucuresti unde e de gasit?
    Va fi lansata si la Gaudeamus?
    Am sunat la Editura Top Form si mi-au zis ca nu e la vanzare, ci doar se distribuie (gratuit?, preferential?) prin Fundatia „Heydar Aliyev”.
    Mai mult, pe comunicatele de la Frankfurt, apare ca editor Editura Noua. Derutant.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Arhivă blog